Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για παροχή ενημέρωσης για τα προγράμματα και τις δυνατότητες σπουδών σε Πτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο, ανακοινώνει την έναρξη εξατομικευμένων συναντήσεων.

ΠΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δευτέρα 6 Μαΐου και κάθε Δευτέρα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 5.00μ.μ. και 8.00μ.μ. Κέντρο Μάθησης του UNIC

Για διευθέτηση συνάντησης παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Παρασκευή Λυρώνη, Ανώτερη Λειτουργό Εισδοχής, στο +306979979532

Κατά τη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, που κατατάσσεται από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings, στον αριθμό 91 στην Περιφέρεια της Αναδυόμενης Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας (EECA) για το 2019.

Η κα Λυρώνη θα απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση και θα σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε, η οποία σχετίζεται με τη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το εξειδικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ», το οποίο μπορεί να προσδιορίσει τις κατευθύνσεις και τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Ενημερωθείτε για:

  • Τα 100+ προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο
  • Τα Ελληνόφωνα τμήματα και προγράμματα σπουδών
  • Τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης – διάκριση με βαθμολογία 5 αστέρων (QS Stars)
  • Τις υποτροφίες, χορηγίες, καθώς και τις ειδικές υποτροφίες που προσφέρονται
  • Το εξειδικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ»
  • Τις νέες σύγχρονες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου, ίσως τις καλύτερες φοιτητικές εστίες της Ευρώπης
  • Την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη της Κύπρου

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο θα απαντηθούν πολλές από τις ερωτήσεις σας πριν να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Πληροφορίες

Share This, Choose Your Platform!

Go to Top