Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΟΕΒ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διακρίθηκε με το Βραβείο Αριστείας στον τομέα των Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων Αριστείας, που διοργανώνει ο κυπριακός Οργανισμός Εργοδοτών και Βιομηχάνων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Η απόφαση αυτή βασίστηκε, σε μεγάλο βαθμό, σε σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης μέσα από δειγματοληπτική έρευνα 800 πολιτών και 600 οργανώσεως / επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διαδικασίας συγκριτικής αξιολόγησης, διάφορες οργανώσεις βραβεύτηκαν για την υπεροχή τους σε συγκεκριμένους δείκτες σε κάθε κατηγορία. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βραβεύτηκε για την υπεροχή του στον δείκτη όσον αφορά στο “εύρος νέων προϊόντων και υπηρεσιών”, γεγονός που αντικατοπτρίζει την γκάμα και την ποιότητα των νέων προγραμμάτων σπουδών, καθώς και των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης που το Πανεπιστήμιο εισήγαγε το προηγούμενο έτος. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που η κυπριακή Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων διοργανώσει τέτοια βράβευση.

Η τελετή έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010, στο ξενοδοχείο Hilton Park, παρουσία του Προεδρου της Δημοκρατίας. Το Πανεπιστήμιο εκπροσωπήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Πρύτανη Δρ Μιχάλη Ατταλίδη και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ Νίκο Περιστιάνη, ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο.

Πρόκειται για ένα βραβείο που απονέμεται ουσιαστικά σε όλο το ακαδημαϊκό, διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, αφού είναι αποτέλεσμα συγκεντρωμένης προσπάθειας και συλλογικής επίπονης εργασίας.